Klubmodul henter siden
Musical Saturday NightFever - 20. september 2024
Der er desværre ikke flere ledige pladser
Der er plads på ventelisten. Du kan tilmelde dig, når du er logget ind

Glæd jer til Saturday Night Fever - The Musical

Filmen Saturday Night Fever, der gjorde især John Travolta til verdensstjerner, tog alle med storm til premieren i 1977.  Bee Gees stod bag filmens soundtrack, der stadig er et de bedst sælgende soundtracks nogensinde med hits som ”Stayin’ Alive”, ”Disco Inferno”, ”Night Fever” og ”How Deep Is Your Love”.


Filmen foregår i 1970’ernes Brooklyn, hvor Tony Manero bor hjemme hos sine italienske forældre, og lever et ensformigt hverdagsliv med et kedeligt job i en malerforretning. Men én gang om ugen liver han op – og det er lørdag aften!


På diskoteket 2001 Odyssey forvandles Tony til kongen af dansegulvet. Hans faste dansepartner, Annette, er ulykkeligt forelsket i ham, men Tony forelsker sig i den smukke Stephanie, som han møder i sit dansestudie. Han overtaler hende til at deltage i en konkurrence i stedet for Annette - og så begynder historien om Saturday Night Fever for alvor.


Saturday Night Fever - The Musical er baseret på den ikoniske film, og byder naturligvis på alle de legendariske Bee Gees hits, et stort liveorkester plus landets dygtigste dansere anført af Silas Holst i hovedrollen som Tony Manero.


Oplev det glohede diskoinferno, når de energiske sangere, dansere, skuespillere og musikere går på scenen, og forvandler Falkoner Salen, Vejle Musikteater og Musikteatret Holstebro til diskotek 2001 Odyssey


I turen er inkluderet bus næsten lige til indgangen og den kører begge veje. Herudover er der spisning i nærheden af Falkoner nemlig i Green Room Restaurant og drikkevarer under maden og i bussen.

Afgang Ringsted Rådhus. 

 

Tilmeldte
40 /40
Tilmeldingsfrist
29.08.2024
Tidspunkt
20.09.2024 kl. 15.30 - 20.09.2024 kl. 23.50
Sted
Scandic Falkoner

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.