Ved hjælp af Strukturmetoden bager vi 10 forskellige slags
glutenfrie brød, der kan måle sig med almindeligt hjemmebagt brød på både smag,
struktur, duft og udseende. Vi skal bl.a. bage franskbrød, boller, rundstykker,
kanelsnegle, burgerboller og valnøddebrød – alle helt uden gluten.
Du lærer hvad der er vigtigt for at bage glutenfrit brød, som ikke kun
allergikere har lyst til at spise.
Karina Baagø har siden 2016 arbejdet professionelt med
glutenfri bagning, opskriftudvikling og formidling. Hun er forfatter til 3 bestsellerbøger
med glutenfrie opskrifter, som du har mulighed for at købe på kurset.
(Knæk Koden til Glutenfrit Brød,
Glutenfrie Årstider
og Madpakker uden gluten)
Du kan læse mere om Karina Baagø og glutenfri bagning på www.karinabaagoe.dk.
Du får undervejs en sandwich, og vi slutter af med af smage på de bagte brød.