Cyklistforbundets forårsklassiker har fået tusindvis af kollegaer op på cyklerne siden 1997. VI CYKLER TIL ARBEJDE kører igen i maj 2023, hvor vi spreder cykelglæde på arbejdspladser, hjemmekontorer og cykelstier i hele Danmark.

Hvert år i maj måned sadler vi op til den årlige VI CYKLER TIL ARBEJDE, som er en motionskampagne for både nye og rutinerede cyklister på arbejdspladser i hele Danmark. 

VI CYKLER TIL ARBEJDE er en populær begivenhed på tusindvis af arbejdspladser i hele landet. Mange virksomheder melder sig til år efter år, fordi det er en god, sjov og nem måde at bakke op om medarbejdernes lyst til at motionere mere i hverdagen og styrke det aktive fællesskab på arbejdspladsen.

Du kan sagtens cykle fra hjemmekontoret - det tæller også at du tager cyklen til købmanden eller bare en tur rundt om i byen.

Find en holdkaptajn, opret holdet og HUSK ved tilmeldingen at skrive EAN 5798007642426 så betaler Personaleklubben - både for medlemmer og ikke-medlemmer af Personaleklubben.

Har du lyst til at cykle, men mangler et hold - så send en mail til doj@ringsted.dk - så kommer du med på et hold. 


Også i år trækker vi en gang om ugen lodtrækning blandt de aktive hold om et gavekort for holdet til Skema eller Cafe Korn

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.